Alansa ammattilainen

Sähköasennus Karppelin Oy on vuonna 2006 perustettu sähköalan yritys, joka on erikoistunut sähköurakointiin, automaatio- ja instrumentointiasennuksiin sekä teollisuuden kunnossapitoon. Toimimme Etelä-Suomen alueella, mutta päätoimialueemme on Forssan talousalue. Yrityksellämme on S2 -sähköurakointi oikeudet sekä AT Teleurakointi oikeudet. Asiakkaitamme ovat niin voimalaitokset, lämpölaitokset, teollisuuden laitokset, rakennuttajat, taloyhtiöt, erilaiset yritykset sekä yksityiset remontoijat ja uudisrakentajat.


Toiminimestä osakeyhtiöksi

Vuonna 2006 Antti Karppelin perusti yrityksen T:mi Sähköasennus Karppelin. Ensimmäisen tilikauden jälkeen vuonna 2007, yhtiömuodoksi vaihtui osakeyhtiö. Sähkötöiden johtajana on Antti Karppelin. Vuonna 2011 perustettiin yritykselle valaisin-verkkokauppa lamppuaitta.fi


Tällä hetkellä (Huhtikuu 2018)

Sähköasennus Karppelin Oy:ssä työskentelee omistajan lisäksi yksi henkilö toimisto/valaisinverkkokaupan tehtävissä, viisi vakituista sähköasentajaa, kaksi osa-aikaista, sekä muutama aliurakoitsija. Asentajilla on käytössä huoltoautot, joiden varusteisiin kuuluvat kaikki tarvittavat työkalut ja mittauslaitteet asennuksiin, sekä yleisimmät sähkötarvikkeet vikakorjauksiin. Kesäaikoina porukkamme lisääntyy muutamalla työntekijällä.

Kuva vuodelta 2015